2008. december 10., szerda

lenyelni vagy nem lenyelni. ez itt a kérdés.

nakéremszépen!

találtam egy érdekes cikket
orális szexről, illatról,
immunológiai kompatibilitásról,

egyszóval az ideális partnerről
(biológiailag... legalábbis).

ITT van ni.

fogyasszátok egészséggel!

u.i: ja és várom a komenteket az "üzenőfalas" bejegyzésre,
mert nem kerül ki soha az a videó, ha nem lesz 23 komment,
s szerintem sokról maradnátok le ;)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na, akkor leszek én az első. Logikusan meggondolva felteszem a kérdést: a 23 komment akkor is érvényes, ha egy személy többször ír? Beletartozik a blog író kommentre adott válasza is ebbe a számba?

Na, akkor térjünk a tárgyra. Érdekes volt a cikk, egyes részeit többször is elolvastam:). Tehát következtetésképpen azt lehet levonni, hogy lányok, ha a pasival utódtervezés van kilátásban, akkor lenyelni a spermiumot (meg amúgy is, tök sok mindenféle jó dolog van benne, ami nagyon egészséges!) és preeklampszia elkerülése végett pedig szexelj úgy, hogy befogadd a férfi spermáját, hogy az a tested számára ismerős legyen, és tested barátságosan tudja kezelni azt (itt felmerül a kérdés, hogy ha pl. a lány bőrével érintkezik a spermium, akkor is van hatása valamilyen formában?):) (többi a cikkben) :)

És mi van akkor, ha a párod ritkán akar szeretkezni veled? Itt akkor már logikus érvet hozhatsz fel, hogy "Drágám, esélyt adsz a preeklampsziára!"

A durvábbaknak meg: "NYELD LE! NYELD LE!" A férfiak egy része bizony élvezi, ha a lány lenyeli. Ennek is biológiai szerepe van? Lehet, ha köze van az egészhez?!?

P.Sz. írta...

háttttöööö....
a dolog az "üzenőfal" című bejegyzésre vonatkozott ééés... ezen én is elgondolkodtam, hogy mit számolok bele s mit nem, de azt hiszem: minden komment összesen. azaz, amikor megjelenik a bejegyzés alatt, hogy "23 comments", akkor az 23nak fog számítani. persze én nem fogok levadultan belepofázni, elvégre a kérés az volt, hogy mindenki írja le, hogy szereti. nem érzem úgy, hogy azon én pl. lenne mit kommenteljek. :)

HeyRup írta...

Mindig mondtam, hogy le kell nyelni, mert az vitamin. Most már bizonyítani is fogom tudni.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása