2008. december 15., hétfő

unalmamban szexelek vagy szex közben unatkozom?


kiráz a hideg, ha arra gondolok, vajon
milyen lesz a szexuális életem 20 év múlva.
valamiért van egy olyan buta (...?) elkézpelésem,
hogy azért csak meg lehet unni valakit. mondjuk 10 év után.
talán akkor is (?), ha az a fajta, akivel annyira erős a "kémia",
hogy csak egy-két év után kezd igazán jó és érdekes lenni.
de mégse növekedhet exponenciálisan a végtelenségig az
"egyre jobb a szex" görbe.
valahol elkezd stagnálni (legjobb esetben)
aztán a megszokás hatására csak esik...
gondolom így lehet, de még nem vagyok sem házas sem 40 éves.



viszont az már elgondolkoztató, hogy
előjáték közben arra gondolok,
vajon ki van-e fizetve a novemberi villanyszámla..

hogy van az, hogy az ember gondolkodik szex közben?
s miért van az, hogy elvileg nem kellene?

a nőknek könnyű, nekik nem áll le, ha elkezdenek gondolkozni.
férfiaknál azért többnyire észre lehet venni.
és nem csak abból, hogy a falat bámulják,
miközben vonaglanak s izzadnak a nőn.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát, egy elég valószerűnek látszik. Ha az előjáték már most a villanyszámláról szól, talán nem ez az a személy aki mellett a következő húsz év történéseit ki kellene tapasztalni.

Vagy valamit nagyon meg kell változtatni.

Nem mondom, hogy nem lehet, de sürgős.

Általánosan? Hogy beleunsz 10-20 év alatt? szinte teljesen biztos. Hogy lehet még újítani (technikát, szeretőt, helyszínt, stb.) akkor vagy az után is? szintén biztos.

Nem mindig megy jol akár most sem. De egyer fenn, máskor lenn, és bár az arányok idővel változnak, attól még lehetnek fentek később is.

Az unalmas szex előbb utóbb mindenkivel megesik. Mint a férfiakkal a merevedési zavar :-) Ha tagadod, csak önámítás. De tullépsz rajta (mint a spontán merevedési zavaronÖ és legközelebb még lehet fantasztikusan jó ...

P.Sz. írta...

jaj én úgy értettem, hogy az én agyammal van baj, hogy villanyszámla jut eszembe! (s nem mintha ez rendszeresen megtörténne) nem vele, ő mindent tökugyanúgy csinál, mint kb. egy évvel ezelőtt :)))) na jó, ez hülye poén.
tisztában vagyok azzal, hogy az teljesen természetes, hogy olykor egetrengetően fantasztikus máskor meg amolyan muszáj, mert hiányunk van, de nem annyira erős a szikra.
ez a "gondolok közben valami másra" dolog meg olyan, mintha maszturbálnék, csak pasiméretű vibrátorral. amikor elkezdek gondolkodni, olyan, mintha egyedül lennék. de erre is találtam már megoldást csak nem mindig van hangulatom hozzá. éspedig az, hogy elmondom neki, hogy most "használni" fogom és olyankor szándékosan "önkielégítek" őt eszközként használva s az úgy már sokkal érdekesebb s seperc alatt elszállnak az egyb gondololatok s belemerülök. ja és nem mellékes, hogy szerintem alig van férfi, akinek ellenvetése van az ellen, ha a nője előtte maszturbáljon s még őt is bevegye a játékába :D

Névtelen írta...

ha elkezdenek vonaglani a no felett es izzadnak...a falat bamuljak akkor leall,vagy IRTO jol birja(gondolkodas kozben is "teheti" a dolgat)....a masodik pedig mar egyre ritkabb jelenseg...

Névtelen írta...

van egy haverom, aki cserepes viragokra es almafara gondol kozben, hogy kesleltesse. vannak pasik akiknek termeszetes a gondolkodas "kozben". a noknel pedig egyszeruen mas a helyzet. az en agyam mukodik, de ha elemeznem kene egy szoban, annyit mondanek: PERVERZ.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása