2008. november 29., szombat

"üzenőfal": játék (az orális szexről)

nem akarok nagy általánosságokban mesélni arról,
hogy hogy kell csinálni.
"ahány ház, annyi szoKás..." ;)

ami biztos:
nagyon kevés hím szereti, ha rágják neki
s nem sokkal több nőnek esik jól,
ha véresre nyalják a csiklóját.

megkérném a témában érdekelteket s érintetteket,
hogy meséljék el kommentben, hogy szeretik.

(esetleg azt, hogy hogy nem, de jobb a pozitív hozzáállás)

tanulhatunk egymástól ;)

bónuszként a huszonharmadik komment után
felteszek egy videot, amit fogadni merek,
hogy értékelni fogtok. ;)

27 megjegyzés:

Névtelen írta...

Erre be kell szólni.

Talán úgy a legjobb, ha kitartóan csinálják és látszik, hogy a hölgy élvezi. Semmi sem illúziórombolóbb, mint hogy látod, hogy utálja. Szóval ha nem szívesen, akkor inkább sehogy.

De ha már szereti, akkor nincs gond, a lényeg, hogy ne sokat vándoroljon, maradjon a legérzékenyebb részen: pont a makk alatt, a "párkány" alatt.

más?

Névtelen írta...

ahogy hamvas béla a borivásról mondta: bárhol, bármikor, bármennyit...

Sylvia írta...

ahany haz annyi szopas =]] jaj ne haragudj, de ez kikivankozott belolem :P
nem irom le hogy kell, ma karacsonyi hangulatba vagyok =]]
talan holnap...

x

Névtelen írta...

:) Tetszik a beírás. Naná, még szép hiszen fiú vagyok. ;) Én azt szeretem, ha az elején nem sieti el. Azt viszont, hogy mindent körbe nyalogasson nem szeretem. Maradjon csak a tetején és akörül. Jó dolog, ha szépen körbe játszik a nyelvével majd erőteljesen a szájába veszi és szó szerint szopja. Az nagyon izgató. Ezután jó, ha megint szépen nyalogatja a makkot, és körülötte. Majd ismét jöhet az erőteljes "szopás". Közben a kezével a már szájába nem férő részt "verje". De ne szorítsa meg. Jobb szeretem, ha a vége fele begyorsul és nem csak nyalogatja. De semmiképp ne kapkodva. És az is jó, ha megvárja, amíg teljesen elélvezek. Ne álljon le felénél, vagy épp a legjobb pillanatban és ne lassítson le. ;) (a fogak kíméljenek, csak a puhán körbejáró nyelvet szeretem:D)

Névtelen írta...

imádom ha véééégignyal... hüvely alatt kezdje s menjen el csikló fölé. nagyon nedvesen inkább lassan, kitartóan, minél többször, amikor meg elfáradt a nyaka vagy állkapcsa, tapassza a száját puhán a csiklómra s szopogassa, mint a cukorkát, de csak nagyon finoman... hmmmm... elég részletes? :D

Névtelen írta...

Most lehet, csak a huszonhárom fele hajtok :)

... hahh, mert sajnos egyáltalán nem bárhol, bármikor, bármennyit ... aki csinálja, kell tudja csinálni, mert amúgy eléggé unalmas. S kicsit zavarban vagyok ugyan, hogy ezt kell mondjam, de szép lassan kezdem elfelejteni milyen, mikor jól csinálják. És anno nem figyeltem nagyon a hogymikéntre, csak élveztem :P

Most ugyan ne legyek nagyon negativista, de talán van akinek használ a jótanács: az olcsóbb pornofilmes "fej le, fej fel, megismételve hatezerszer" (vagy épp "előre-hátra"), egy óvatoskodó szájbafogással nem különösebben sokatmodó ...

Nálam személy szerint extra pont a perineum izgatása, finoman, kézzal, nyelvvel, ahogy jön. És néha jól esik a haj simogatása az ágyékomon, néha meg szeretek kiváncsiskodni, hogy mi is történik ott ... :-)

Ha a másik ért hozzá, szívesen hagyom magam ... de ha nem annyira, elő- vagy köztes játéknak elmegy, de hamar áttérünk egyébre, ami jobb :)

Névtelen írta...

Lg :) ez tetszik. Nagyon bejön az, ha egy picit én is irányíthatok. Pl. a fejét simogatom de közben éreztetem, hogy milyen sebességgel és merre. ;)

Névtelen írta...

Gyengeden csinalja, semmikepp ne erosen, holeg ha edzett a nyelve :D Jatszon, egy kicsit huvely kornyeken, egy kicsit a csiklonal.
Ne legyen zavarban, ha nezem. Meg akkor sem, ha kozben elrohogom magam, mert az a bizonyos kisbeka jut eszembe :)) (egy regebbi bejegyzes)
Kezdje lassan, nyugodtan, nem kell elhamarkodni, teljes nyelvvel, mintha simogatna, aztan csak a nyelve hegyenek gyors mozgatasaval foltassa, s aztan megint lassan nyugodtan. Semmikepp se egyen elotte fagyit, mert ugye az hideg :-< :)) De ha valami nem tetszik, ugyis kozbeszolok es iranyitom ...

Névtelen írta...

azt szeretem ha közben nézzük egymást és beszélgetünk.
ha kényeztet, bármi legyen is ez, szeretem a szüneteket, utálom a kiverem-leszopom kombót. szeretek lassan ráhangolódni, többször az orgazmus előtti állapotban ritmust váltani, hogy mikor már nem bírom tovább újrakezdhesse, most már könyörögve, hogy végig.
szeretem, ha a szájába élvezhetek és miután lenyeli hozzám bújik, nem mondunk semmit, csak ölelkezünk és elvezzük egymás melegét és illatát.
csinálni legalább annyira szeretem, mint kapni.
sokszor ha meglátom, már a számban érzem az ízét. az első mozdulat a legbrutálisabb, úgy hogy annak az előkészítése a legfontosabb.
azt hiszem kissé hektikusan írtam, de az orálozást is így szeretem.

Névtelen írta...

... legyen most az, hogy hogy szeretem én. csinálni? adni? okozni? ...

nagyon.

lassan és gyorsan.

előbb mindig simogatással kezdem. Sosem egyből a combok között (néha, elő-előjátékként a farmeren keresztül, de az ugye más tál tészta)...

nyakat, mellet, hasat, vagy épp vállat, hátat, feneket ... mikor hogy jön ki.

aztán valamikor eközben ajkaimat is hozzáteszem. Bár az elején csak a kezeimet követik. Lassan érek le a combokhoz s ott is imádom végighúzni arcomat a hajlatokon, érezni a puha bőrt (és igen, értékelem, ha ápolt, frissen borotvált, mint ahogy meggyőződésem, hogy ő is értékeli, ha nem másodnapos borostával megyek "oda le" ... )

aztán játszadozom. Jobbról, balról. Lassabban, gyorsabban, megint lassabban. Néha érintve mindent, néha csak pontozva nyelvem hegyével.

Szeretem, ha olyan pozíciót találunk, ahol én sem kell kitörjem a nyakam. Térdelhetek, lehetek én alul s ő arcomon (ilyenkor néha kinyújtott lábbal is támasztom hátát, hogy megtartsam) vagy ilyenek. Persze nem mindig jön így össze, de mi egy kis nyakfájás az öröm szolgálatában?

Ha szabadok kezeim, tovább simogatok ... kedvem szerint a hasát, melleit, csípőjét vagy éppen combját. Néha pihenek kicsit, s kezemre bízom, hogy nagyon ne essen ki a ritmusból.

S mindenképpen végig. Nem abbahagyni nyaktörés vagy görcsölő nyelv esetében sem :) Nem lankadni, bármeddig jól esik neki. De ha tudtomra adja, hogy vége, akkor vége. Ezt megtanultam komolyan venni. Utána csak csend és ölelés. Ameddig másképp nem gondoljuk. Adok kapok játékot meg sohasem. Mert ez akkor sem egy focimeccs, bárki is számolja az eredményt ;)

... És hogy szereted te csinálni? / mi a te véleményed, a leírás alapján (persze, már amnnyit ebből meg lehet állapítani ... ami nem sok) ... kellene-e valamit másképp csinálni? Jól hangzik? vagy elszúrok valamit?

csak mert gondoltam, hogy a 23 nagyon nehezen fog összejönni ilyen ritmusban s kis párbeszédet stimuláljak :)

P.Sz. írta...

---névtelen dec.17. 3:42---

:) nagyon kedves tőled, hogy segíteni akarsz (kigyűjteni a 23 kommentet), végülis valószínüleg kettönk közül inkább a te érdeked, hisz én már láttam a videót. amúgy nem kell valami eszméletlen nagy huncutságra számítani. egy olyan filmecskéről van szó, amiben egy "szakmabéli hölgy" (profi) elmagyarázza, hogyan kell puncit nyalni. nagyon komoly tippeket ad, amiknek szerintem 70 százalékáról a férfiak nagy többségének fogalma nincs.

amúgy a te leírásod egészen... lássukcsak...hát kellemes. megkívántatja az emberrel. nem hinném, hogy bármit is rosszul csinálnál, hisz úgy tűnik, eléggé odafigyelsz s témában vagy. ;)

Névtelen írta...

Szia! Szóval én úgy szeretem, ha totálisan intenzív, ha az arca eltűnik a combjaim közt és nekem nincs időm azon gondolkodni, hogy mit csinál és hogyan csinálja, legyen tehetséges, hiszen én is a neki megfelelő maximumot nyújtom mikor rajta játszom. Az orális gyönyörszerzés maga a művészet, mindenkinek van saját technikája, és ha mázlid van, akkor olyan nyal alád, aki a te típusod.... :D
Ja és ajánlom magam! erotica.blog.nlcafe.hu

Névtelen írta...

irjatok meg, na. sose gyul ki a 23 komment...

Névtelen írta...

azért egyezzünk meg, azt a mércét jó magasra állítottad a 23 kommenttel. >:)

Lassan nyalja csak végig, akár többszőr is. Az elején még lejjebb is mehet, esetleg körülötte nyalogassa. Fogja határozottan kézbe, segítse kézzel is, még akkor is, ha nem csak "kézimunkáról" szól.

Névtelen írta...

ugy vettem eszre, hogy szereti, ha markolom a feneket vagy derekat, a melleim a combjara tapadnak mikozben szopom es a homlokom majdnem eri a hasat, annyira kozel vagyok es annyira melyen a "szamba huzom", vegulis ha szorosan olelem a csipojet.

nekem is ugyanez jon be. erezzem minel kozelebb magamhoz mikozben oralisan elegit ki. oleljen es huzzon szorosan, mintha tenyleg eggye akarna valni.

Névtelen írta...

a combok és általában véve a test masszírozása, a mellek izgatása (mindez közbe) a szeméremcsontra gyakorolt nyomás fel és oldalt, nyelvel történő behatolás, punci véginyalás, intenzív csikló izgatás.
ez a sorrend volt a múlt nap

Névtelen írta...

Ez nem a "megeroszakolt vaginam tortenete, aki azota is depresszios..." de a legelso baratom ota iszonyom van ettol. Magam sem ertem, miert? Folyton azt akarta, hogy "jo" legyen nekem, de egyaltalan nem jott be az amit csinalt, hiaba szoltam, hagyja abba. Azota mindig felek, hogy csalodni fogok. Es elegge unalmasak a "-Tudod hol van a csiklo?" valasz "Igen", amire en "Hat kb. 5 cm-el arrebb van, mint ahogy te hitted..." tipusu beszelgetesek.

Névtelen írta...

Most komolyan: eddig azt hittem, tudom hol van. Bevallom, sosem kérdeztem rá / sosem kérdezték tőlem, tudom-e. Nem dicsekvésképp, de úgy tűnt, hébe-hóba, hogy azért valamit eltaláltam.

Most meg kételkedni kezdek: és mi van, ha mégsem? ...

Névtelen írta...

hat akkor gyorsan nezz utana:P egy kis anatomia senkinek nem art

Névtelen írta...

re: dorka

Hat pont ez az. Hogy ugy hittem/hiszem, tudom. Ugy ertem "it's not exactly rocket science". De hat ezek a bejegyzesek elbizonytalanitanak. Vagy a) "it is rocket science", vagy b) ennyire sok hulye lenne? Mennyire nehez "megtalalni"? Vagy a fent emlitettek elobb a koldk tajekan probalkoznak egyebbel is?

Névtelen írta...

Hat nem rocket science, csak sok olyan egyen van akiknek a tulfutott noszemelyek szimulalt orgazmusai annyi ombizalmat adtak, h elvarnak, h mar ha alig ernek hozzad visitsal az elezettol...

Amugy meg vannak csajok is akiknek nem artana kicsit a sajat testuket tanulmanyozni.

Errol ennyit.

Névtelen írta...

na mi lesz, nem hajlando senki meg 2 komentet irni?:)

Névtelen írta...

23:)

sol írta...

mit szoltok ahhoz, hogy egy nonek atlagban 20 percre van szuksege, hogy oralisan orgazmusig jusson?

Névtelen írta...

hát... fárasztó lehet a férfinak...
nekem mindig lelkiismeretfurdalásom van, amikor már tiz perce csinálja és még sehol semmi.

Lightningiraffe írta...

Hát, ha tíz perc után tényleg semmi, biztos nem a párnát simogatja helyetted? :D

Hagyd pihenni, s közben mutasd meg neki ezt :D

Kan írta...

NAGYON!!!

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása