2014. július 22., kedd

honnan tudod, hogy kicsi neki

(vagy csak egyszerűen nincs megelégedve a méretével)

- nem sieti el a dolgokat. egyáltalán. hiába kezdeményezel, meg adsz le mindenféle jelzést, mert úgy tesz, mintha észre se venné. feszt romantikázni meg ismerkedni akar. aztán utólag rájössz, hogy azért volt az egész, mert azt akarta, a személyiségét értékeld, ha már mást nem nagyon tudsz...

- ha végre valahára sor kerül valami fizikai kontaktusra, az is elakad jó náhány találka erejéig a csókolózásnál, dryhumping-nál, természetesen ruhában, s akkor is óvatos, hogy ne legyen kivehető a méret a nadrágon keresztül, csak épp egy annyi, hogy áll, nehogy azt hidd majd, hogy meleg vagy valami. természetesen továbbra is megy az ismerkedős dolog, akkor is, ha már nyilvánvaló számára is, hogy habzik a szád sarka, s kínodban már az asztal sarkához is hozzádörgölöd, csak történjen már valami odalent is.

- amikor úgy érzi, hogy kellőképpen magához láncolt a sziporkázó egyéniségével (vagy nem, de minden áron ezt akarja elhitetni veled), lesz belőle vetkőzés is, de mindenképp rólad kerül le előbb minden ruha, s mielőtt még ő is megszabadulna az alsóneműjétől, intenziv puncifalásba meg kézimunkázásba kezd, amit ha sokáig csinál, s gyanúsan jól, mérget vehetsz rá, hogy (...vagy megtaláltad a tökéletes férfit, vagy pedig...) olyannal van dolgod, akinél jó esetben teljesítési kényszerben mutatkozik meg az, hogy nincs megelégedve a himbilimbijével, ami a hálószobán kívül úgy néz ki, hogy mindenben ő akar a legjobb lenni, neki mindig igaza van, s néha még akkor is akadékoskodik, amikor számára is egyértelmű, hogy a másik félnek van igaza.


az a baj, hogy legtöbb esetben az, akinek van mivel, nem fárasztja magát, hogy anyait apait beladjon. nőstényekre is ugyanígy érvényes: ha meg van győződve, hogy ő "jó csaj", nem csinál semmi egyebet, csak hanyatt fekszik, s arra számít, hogy a pasi majd rákuporodik, zihál s knlódik rajta néhány órát, amíg ki nem fárad s ő maga el nem jut a csúcsra. a helyzet iróniája, hogy legtöbbször pont ezek a csajok azok, akik fórumokon panaszkodnak, hogy nekik nincs orgazmusuk. (facepalm)
felmérések szerint a kismellű nők sz*pnak/b*sznak a legjobban, s a nem túl méretes falloszú férfiak nyalnak a legjobban, s ez valamelyest logikus is. kár, hogy az összes többi azt hiszi, bőven elég az, ha jó a teste, nagy a hímtagja.
(természetesen le az összes kalapokkal a kivételek előtt)

5 megjegyzés:

dt írta...

A kismellu, nem narcisztikus, jo fizikai kondicioban levo, energikus nok kozt vannak a legjobb lepedoakrobatak, azok beladnak apait anyait.
Persze ahoz a megfelelo tars is kell.
Volt szerencsem igazan nagymellu nokhoz is, aki a fent leirtak ellenere piszok jok voltak az agyban.
A magukrol selfieket rendszeresen posztolo "princessza" nevu allatfajt nem probaltam, majd valaki mas mondjon velemenyt roluk, de megerzeseim alapjan nem hagytam ki semmit.
A gatlasosak... azokat simogatni, babusgatni kell, sok-sok elojatek amig ellazul, nincs oral... unalmas.

Amugy igen, elegedett vagyok. Vele is.
Raadasul indirekt egoista vagyok, szeretem ha nonek jo, ereztetem vele hogy igazi no, attol lesz az agyban a legjobb k****.

PS: a nok szednek fel...

Névtelen írta...

Elég vastag seprüvel sepersz. Kismillió oka lehet annak, hogy ha egy pasi nem akar egyből nyeregbe ugrani. Bizonytalan, és nem feltétlen a testi adottságaiban. Esetleg nem is tudja hol áll a ranglistán, mert a széles hittel ellentétben nem méregetjük a szerszámunk egymáséhoz a zuhanyzóban. Ha komolyan bejön a csaj, az feszélyez. Legtöbbször inkább ki akarjuk találni, vajon épp mi volna célravezetőbb, ez meg habozáshoz vezet.
Szóval erősen kiveszed az árnyalatokat.

L.

írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
P.Sz. írta...

::: L. :::
pont, hogy mindig hagyok helyet az árnyalatoknak. nem könyvet írok, hanem rövid bejegyzést, amibe nem fér bele minden, és nem is akarok belegyömöszölni mindent. hence the subtitle: (vagy csak nincs megelégedve a méretével). lassan azért nem foglalkozom ezzel a bloggal, mert elveszi a kedvem a sok értetlenkedő, akadákoskodó kis bugyuta, aki elvárja, hogy minden benne legyen egy bejegyzésben, na de ha túl hosszú, már unja elolvasni. hidd el, nálam jobban aligha tudja valaki, hogy a dolgok sokkal árnyaltabban ilyen téren. nem fizetsz azért, hogy azt írjam, amit te hallani akarsz. ha erre vágynék, újságíró lettem volna. :)

::: Doomsayer :::

ne haragudj, de nem tudom, ki vagy, úgyhogy nem tudom megmondani, mit gondoltam.

Joël írta...

dt: a magukrol selfieket rendszeresen posztolo princesszak kozott is pont ugyannyi a jo az agyban mint a szerenyen oltozott artatlan lanyok kozott.
nem ettol fugg, joval inkabb attol, hogy ki szereti a szexet es azt ezert csinalja mert o szereti vagy csak azert hogy a partnerenek ajandekozzon (aki persze ezert kurvara ados marad).

P.Sz.: nem kell szivre venni, valakinek elkaptad egy erzekeny pontjat, csak azert tamadott h vedekezzen. nekem tetszik a blog, mar 4 eve olvasom es persze, hogy van benne kozhely es persze, hogy van mindig kivétel.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása