2011. augusztus 23., kedd

mi a jó szex?



tünetek


közben: izzadás
másnap: izomláz





14 megjegyzés:

P.Sz. írta...

na és akkor most mindenki elmondhatja szépen, hogy neki mit jelent a "jó szex"

felkészülni, vigyázz, rajt! ;)

Névtelen írta...

Az, amikor utana csak nehany kep villan be az egeszrol, mert annyira magamon kivul voltam kozben, hogy nem emlekszem mindenre :D

p. kiscsuri írta...

nekem az, amikor relatív olyan gyakran váltakozik a passzív és az aktív, rám kiosztott szerep, amilyenre épp igényem van. leosztva meg apró eltérések vannak. de az hosszú volna és valószínűleg kissé unalmas.

korrekt a bejegyzés.

Bence írta...

Amikor a legszabadabb gondolataid, valamint a partner legszabadabb szexuális vágyai egymásba kapaszkodva, fokozatosan csalogatják a feleket a bizonyos lejtő felé. Ahonnan, ugye, már nincs visszaút. Egy cseppel a becsapódás előtt másvilági hangok hagyják el a torkokat. A sikoltozás/üvöltözés egyszer csak bénult síró/röhögőgörcsbe fullad, majd szétesünk a komótosan berobbanó, sokáig kínzó orgazmikatarzisban. Nem biztos, hogy naponta megismételhető. Bele lehet halni. Úgy a jó.

Vera Linn írta...

Másnap bevillannak dolgok idõnként és ...
Szóval mindenképp hosszabb élmény mint pár perc.

Nora írta...

A bejegyzeshez: amikor nem tudod, hogy mikor izzadtal le es hogy masnap mitol van izomlazad(konkretan).

Névtelen írta...

En meg nem tudom milyen a jo sex. Es nem azert mert meg nem volt orgazmusom...
Ezzel nem vadolok egy ferfit sem, de amiylen sexualis orientaltsagu vagyok, eleg meglepo meg magam szamara is, hogy mennyire semmitmondo lenne a leg izgalmasabb aktusom is.
Hiaba parasodik be egy hatalmas szoba ablaka, hiaba izzadunk ossze mint allat vagy hiaba van izomlazam 3 napig. valahogy nem..

Akakij Akakijevics írta...

Mikor nincs erőm rágyújtani utána, holott ugye, milyen jó rágyújtani utána :D vaaaaagy ha legalább fél órát nem kell megszólalni, gondolkodási képtelenséggel bámuljuk a plafont.

Névtelen írta...

Valahogy késztetést érzek rá, hogy leírjam, mert még mindig ott motoszkál az agyamba néhanapján, holott már évekkel ezelőtt volt. Egy egyéjszakás, vagy inkább egynappalos :P 7 órán keresztül szexeltünk, és tudtuk, hogy bármit megtehetünk, nincs tabu, szégyenkezés, nincsenek határok, és bár egyáltalán nem ismertük a másikat, mégis, ösztönösen teljesen egymásra voltunk hangolva, úgy mozogtunk és azt csináltuk, amit és ahogyan a másik akarta, elképesztő volt... Vadul, érzékien, minden belefért abba a 7 órába, de pont abba, a folytatásnak már nem volt varázsa. Szóval a tökéletes szex, hogy meg ne kerüljem: nem az egyéjszakás. Hanem amikor úgy érzed, bármit megtehetsz és erősek a vágyaid, hogy meg is tedd, amikor a másik olyan szinten provokál és izgat, akár agyilag vagy testileg, amikor ösztönösen, felszabadultan szexelsz és ha a másik is ugyanezt éli át, akkor az tökéletes. Sajnos az állandó párkapcsolat során fellépnek gátló tényezők, ha az ember nem figyel: az elején görcsölés, hogy huu, én ezt most komolyra tervezem, bla bla, ezek a belénknevelt gátlások, később meg már felléphet a rutin. Ritka a qrva jó szex, nálam általában a tiltott gyümölcs-szindróma vagy a nehezen megkaphatóság váltja ki. K.

P.Sz. írta...

:::névtelen 23:21:::
mi baj? hol a bibi a szexuális orientáltságodon? kíváncsivá tettél. dobj egy e-mailt, ha mersz. :)

Névtelen írta...

Reggel a legjobb, mikor egyébként sietni kéne a munkába, a fürdőszobapadlón. Utána semmi sem számít, magában remeg a punci, csak annyi erőtök van, hogy magatokra cibáljátok a bugyit. Szerintem ez. Vagy a másik verzió, éjszaka, mikor részegen értek haza, de az sose fejeződik be :(

Névtelen írta...

amikor minden sejted remeg utána és megmoccanni sem akarsz...

Réq írta...

Amikor a lehengerlő események sorozata egységes és az egész csak perceknek tűnik akármennyi idő telik is el közben. A végén meg csak fekszünk egymás mellett és megfordul a fejemben, hogy szeretnék hozzábújni, de nem bírok megmozdulni, így csak fekszünk csendben tovább. (majd megyünk cigizni :D) :)

Névtelen írta...

a jo szex az amikor 2 ember szerelmes egymasba es az intimitast fejezi ki, meg az osszetartozast. az osszes tobbi csak paros onkielegites.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása