2011. március 24., csütörtök

Asztro-szex II. (mérleg >>> halak)

KAREL VOJKOVSKY
Mérleg

- ő az egyik legaranyosabb teremtmény, s szex terén is tökéletes lenne, ha nem szeretné a d*ásnál jobban a budin ülést. ha meg akarod csalni, olyankor tedd, amikor bemegy a mosdóba. mire kijön, lejár a harmadik világháború is.
- a mérleg lányok általában prűdek, a pasikat meg bottal kell ütni, hogy kezdeményezzenek végre. nem jöttem még rá, hogy azért, mert lusták, mint a bűn, vagy csak egyszerűen ügyetlenek, de ha kezdenél valamit egy mérleggel, ne várj arra, hogy rászánja magát, hogy legalább köszönjön neked - akkor sem, ha a homlokára van tetoválva, hogy oda s vissza van érted- de ne is teperd le, mert megijed a kis finom lélek
- tudsz min. 3 tojással zsonglőrözni? kb. olyan érzés felszedni egy mérleget. de megéri!

Skorpió

- ha szex, akkor skorpió. ők "A Szex". officially.
- hajlamosak a depresszióra, öngyilkosságra, meg mindenféle devianciára (főleg szex terén), de ők az egyetlenek, akik rég rájöttek, miről szól a világ, mi az élet értelme: a szex. minden azon múlik, hogy kit akarsz megd*ni, s kit sikerül, illetve az dönt a sorsod felett, hogy veled ki akar lefeküdni, s kinek sikerül.
- amennyire a jó szex etalonja, annyira a kellemetlen meglepetéseké is. ne lepődj meg, ha egy kád vízben találod meg felvágott erekkel, vagy -jobbik esetben- az ágyban a legjobb barátnőddel.
- tudnám őket is szidni, de mivel szexről van szó, abban feddhetetlenek (egyébként érthetetlen, megfejthetetlen, súlyos, nyomasztó, unalmas, rosszindulatú, opportunista, kétszínű lusta dögök)

Nyilas

- ő "A Természetbuzi" - nagy A-val és nagy T-vel. fröcsköl a nyála az örömtől, ha térdig sárosan, átfagyva, büdösen rohangálhat kétszáz kilós hátizsákkal erdőből erdőbe, rétről rétre, mint egy skizofrén őzike; így értelemszerűen nem utál a szabadban vagy sátorban b*ni. az sem elhanyagolandó érv a természet mellett, hogy ott kiüvöltözheti magát, s mindig akad egy faág, amibe kapaszkodhat közösülés közben.
- az ágyban nem rosszak, de sokba kerül neked, ha kapcsolatot akarsz vele: búcsúzhatsz az idegrendszeredtől, önbizalmadtól és mentális stabilitásodtól, ugyanis nála kötekedőbb önjelölt félisten nem létezik.
- (szerintem) a nyilas lányok (és nem csak) a legszebbek. eddig még átlagost sem láttam, csak olyat, amelyiktől elmegy az ember (esze), ha csak ránéz. a baj pusztán annyi, hogy a kis öntelt dögök ezzel annyira tisztában vannak, hogy megrágják a szívedet, s szembeköpnek vele, ha észreveszik, hogy bejönnek neked.

Bak

- ezek annyira nem tudnak csókolózni, hogy törvény kéne tiltsa még a leghalványabb próbálkozásaikat is! belelógatják a nyelvüket a másik szájába, oszt várják, hogy az lesmárolja magát. (a kevésbé reménytelen eset legalább próbálkozik, s ha szerencséd van meg is úszod ép mandulával, s fogtörés nélkül)
- az ágyban kb. olyanok, mint a kosok, csak jóval unalmasabbak (nem, én sem tudom, hogy lehetséges ez). ha valami "hasznát akarod venni", bízd rá a könyvelést, vásárlást, s bárminemű ügyintézést. abban legalább olyan jó, mint a rákok a lefárasztásban, s a bikák a hisztizésben.
- egyébként minden alkalom olyan velük, mintha az első lenne - és nem jó értelemben...

(attól nekem még van kedvenc bakom, akire ez persze mind nem érvényes, de ezt az elfogultságom számlájára írom. meg az sem mellékes, hogy ezektől még én is félek, s túl sok a bak ismerősöm :D )

Vízöntő


Halak

- annyira átszellemülten szeretkezik, hogy a partner egy idő után erős késztetést érez, hogy megkérdezze, zavar-e... a jó benne az, hogy jól lehet vele játszani: body-painting, szerepjáték, kellékek stb. 
- mivel nagy többségük alkohol- és/vagy drogfüggő (de minimum hajlamos rá), nem lesz nehéz dolgod, ha megkínálod valamivel (ha súlyos eset, elég, ha nyitva hagyod az orvosságos szekrényt...)
- egyébként uccsó büdös kurva (legjobb esetben is szűzkurva). ő szegény azt hiszi, hogy keresi az igazit, s közben mindenkiével összepászítja a pisilőjét "hátha ő lesz az" alapon. valaki szóljon már neki, hogy nincs olyan, hogy nagy Ő!

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi, én kértem, és kaptam is. "A pasikat meg bottal kell ütni, hogy kezdeményezzenek végre": ezzel a néhány szóval megfogalmaztál tíz évet az életemből. Visítva röhögtem vagy öt percig. De a kérdésre a válasz: nem lusták, nem is bénák, hanem ábrándosak. És kezüket-lábukat megköti a félelem, hogy a szép ábránd zátonyra fut a zord valón. A lányok prűdsége is lehet, hogy erre vezethető vissza. Szóval ábránddal kell őket etetni, és akkor kinyílnak, mint a csudaszép virág.

E.R. írta...

S a vízöntő?

P.Sz. írta...

:::névtelen:::
ugyan. ha kegyetlenkedek, nem használhatok olyan kedves kifejezéseket, mint "ábránd". egyébként igazad van, csak én az ábrándost légiessel helyettesítettem.

:::E.R.:::
arra nem gondoltál, hogy a vízöntőről csak azért nem írtam semmit, hogy téged bosszantsalak? =))
az igazság az, hogy a vízöntőkkel nem nagyon vagyok tisztában, ezért nem akartam üresbe dumálni, de azt sem mertem megtenni, hogy odaírom, hogy "nemtom", mert akkor érkezik egy halom hozzászólás, amiben mindenki osztja a vízöntőket három hónapon keresztül, s így is unom már kimoderálni a stupid kommenteket :)
de majd lesz vízöntő is. valamikor...

bokor írta...

komoly!:)

Vera Linn írta...

Most felhaborodtam ... volna, ha hinnek neked :P

P.Sz. írta...

te Vera Linn... mondtam már, hogy bírlak? :)
szeretem, ha valaki nem nyel le mindent egyben, anélkül, hogy megrágná. :)

azt piszkálom a legtöbbet, akit kedvelek... azt hiszem, a bakokkal nagyon kegyetlen voltam, s kilóg a lóláb :)

Lóránd-Péter írta...

Nem volt még vízöntőd?

(egy vízöntő)

P.Sz. írta...

csak nő. :)
tudom-tudom, te vízöntő vagy.
el akarod mesélni, milyen vagy az ágyban? :)

Lóránd-Péter írta...

Nem. Jó ez a kis reklám így. Ránk legalább kíváncsiak maradnak akik olvasnak :)

(egy vízöntő)

Vera Linn írta...

kösz a bókot (ezt így írják helyesen?)

logosz írta...

Halak lány-jellemzés nincs? :)

P.Sz. írta...

ha gondolod, írok neked egyet, ha jelentkezel e-mailben. :)

bacsa írta...

kilog a baklab :D

en bak vagyok... de, sajnos, sosem talalkozhatunk.
ezzel sem rontom (vagy erositem) a statisztikad.
Ami, kulonben, fabatkat sem er az erotika heveben. De azert jo hogy leirtad, szorakoztato!

Névtelen írta...

Nem szeretem jobban a budin ülést a dugásnál.A budin minél kevesebb időt akarok tölteni, hogy mehessek már dugni..

A bottal ütés inkább a kezdeményezési stílusomra vonatkozik és nem magára a kezdeményezésre. Nem vagyok lusta, csak "ügyetlen" :))

Kedves P.SZ. voltál-e már mérleg pasassal? Áruld el kérlek milyen volt..

S.I.

P.Sz. írta...

aham. több évet is. na meg néha kihalászok egyet-egyet, mert nagyon csípem őket. :)

a mérleg pasi nem csak az ágyban jó, de kifejezetten jó társaság is.

(a mérleg nőkről sem vagyok sokkal rosszabb véleménnyel - bár azok néha pletykás picsák, de amelyik nem, az teljesen rendben van)

KK írta...

legjobb parositas a vizonto-skorpio.
a bika pedig nem tud "szeretkezni"(deutalom ezt a kifejezest), csak b*szni, kefelni, tomni, dugni. de azt jol. :)

es vizonto lany leven nagyon jo velemennyel vagyok a vizonto-szexrol, bar el kell mondanom, hogy ha elveszti az erdeklodeset, akkor... pech. nehezen kapja vissza, ha igen, csakis miutan lejart a szakitas. :)

trx írta...

Most egy évig a vízöntő jellemzésért fogom lesni a blogod :)

trx írta...

Lassan eltelik az év :))

P.Sz. írta...

::: trx :::

néééé. tényleg! :)
időközben lett adat.
ha kíváncsi vagy rá, dobj egy rövid e-mailt, hogy legyen meg a címed, s visszaírok. megkaphatod a nagyon szubjektív elemzést - amit azért nem írok ki ide, mert még mindig őgy érzem, hogy pontatlan. annak ellenére, hogy a deszcendensem vízöntő (vagyis feszt vízöntő párt ajánlanak nekem) az az a jegy, amivel a legkevesebbet találkoztam. s pláne "olyan" téren.

Névtelen írta...

szintiszta igazad van a Bak es Halak - mindket "tipusu" novel volt
,van szerencsem :))) n.g.u.

Gabc írta...

Halak... és milyen igaz basszus. Egyszer már majdnem megkérdeztem, ébren van-e még, avagy evilágon jár-e, illetve tudja-e éppen mi folyik... Pfff... hosszú távra tán nem kéne.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása