2010. július 24., szombat

70 = 69 + 1

ez a komment majdnem bejegyzésnek sikerült, így beékelem :)


Névtelen Névtelen írta...

ehhez mit fuznel?

a nonek 70 dolgot kell tudnia,
a 69 est es fozni.

2010. július 22. 19:19

Törlés
Blogger p.sz. írta...

semmi olyat, amivel nem sértenélek meg, ha csak az volt a célod, hogy poénkodj egyet. :)
de nem látok smiley-t. ez megnyugtat.

ha viszont arról szeretnél polemizálni, hogy elég-e egy nőnek csak főzni és szexelni tudni(ne korlátozzuk csak orálisra a vicc alapján)... akkor ez egy nagyon komoly dolog.

protokollból azt mondanám, hogy embere válogatja, de igazából a társadalmi elvárások is beleszólnak, hisz a nagyapáinknak egy is elég volt: ha csak főzni tudott (ha baszni is, azt már kurvának nevezték); az apáink már azt is elvárták, hogy az ágyban is ügyes legyen; a pasiink meg már azt is elvárják, hogy úgy teljesítsen, mint egy pornósztár, úgy is nézzen ki, ezen felül pedig nem baj, ha tud parkolni, ért a projekt menedzsmenthez, tud pályázatot írni, napirenden legyen a milánói, párizsi divattal, legyen véleménye (de ne fárasszon azzal, hogy el is mondja...esetleg társaságban, amikor villogni kell azzal, hogy "na né milyen fasza csajom van"), beszéljen legalább négy nyelven, az sem baj, ha van vagy 6 diplomája... egyszóval legyen polihisztor(ina), Übermensch, istennő, pornosztár, szent stb.

És most következik a személyes véleményem: így követ el a huszonegyedik századi férfi seppuku-t, hiszen akkora elvárásokat támaszt a nővel szemben, hogy annak nincs más választása, mint azokat teljesíteni - és ugye tudjuk, hogy szívós és makacs állat a nő.
Ha ez mind megvan, a férfi rájön (a legtöbb tudat alatt), hogy ez a nő túl erős neki. fellép mindenféle frusztráció, kisebbrendűségi komplexus, adott esetekben irigység (na meg kétségbeesésében az irigység által generált utálat), és legsúlyosabb esetben titokban elkezd félni a nőtől, úgy érzi, az elnyomja. ilyenkor jelentkezik az impotencia, az aszexualitás, -kissé erősebbeknél- a bizonyítani akarás (azzal, hogy megmutatja, ki a férfi, s jól megcsalja a nőt, mert megteheti - mással nyalogattatja a sérült önérzete sebeit)

úgyhogy... a vicc kapcsán, dióhéjban ennyi: ez a poén vicces volt 20 évvel ezelőtt.
most: a nő 1024 dolgot kell tudjon (hogy az infósoknak legyen kerek szám), de egy ekkora számba simán belefér a 69 is...

2010. július 24. 11:10

Törlés

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem is tudom, ez olyan vita mint hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.

Nem vagyok biztos benne, hogy az erős nők a férfiak igényeire válaszolnának, már csak az unokatestvéremből is kiindúlva. Ő erős nő minden értelemben, de ugyanakkor magányos. Ahogy észreveszem akarják a férfiak de lehet ő már magát tartja "túl jónak". Amiket hallok, hogy milyenekkel van dolga lehet nem jár messze az igazságtól.

A nők "fel akarnak nőni" a férfiakhoz, mert ha nem részesülnek ugyanolyan sikerekben vagy elismerésben kevesebbnek érzik magukat. Az esély- jog meg mindenféle egyenlőséggel simán azonosúlni tudok, de a gond, hogy a nők már jobb férfiak akarnak lenni mint a férfiak. A pasiknak akkor jönnek ezek a komplexusaik amikor a nő kezd átlépni a területeikre. Igen, lehet hogy maradni vagyok de szerintem vannak és meg kell maradjanak a férfi és női területek az életben. Az emancipáció dolga meg nem az volna, hogy a nőkből is neveljen férfiakat, hanem nagyobb presztizst kiharcolni azoknak a tevékenységeknek amikben a nők genetikailag jobbak.

Egyébként inkább egy valóban "felzárkózott" nő, mint egy olyan aki csak úgy tesz mintha emancipált volna közben ugyanúgy eltartatja magát anyagilag, mint nagyanyáink... várj... nem... nagyanyáink legalább a háztartást vezették.

Vera Linn írta...

:) ügyes helyzetleírás

P.Sz. írta...

:::Névtelen:::

pontosan.

Névtelen írta...

Ha lenne "tetszik" gomb, "tetszeltetém".

P.Sz. írta...

tegyek a kedvedért "ezt csípem" gombot? :)

Névtelen írta...

p.sz.,
ha hadakoznank, akkor beszelhetunk ferfiakrol es nokrol, vagy inkabb beszeljunk jelensegrol, maskepp nem kepez kapcsolatot a szex sem. Pedig az akkor vagany. Van egy Luc Besson film: Angel-A. http://www.youtube.com/watch?v=IaoYTgbUmdc
Olvasva az irasaid, ugy gondolom, mar ismered ezt a filmet. De ajanlom ugy is, mint feminista ferfi. Ez az egesz egy szep jatek.

P.Sz. írta...

(igen, láttam a filmet)
feminista férfi?!
tudom, hogy van ilyen, de eddigi tapasztalatom alapján, azt mindig valami érdekes dolog váltja ki egy hímből. kíváncsi vagyok, nálad mi volt az.
(ha válaszolsz, inkább e-mailben: puritan.szemet@gmail.com)

mindennapi érzések írta...

Tokeletesen pontosan leirtad azt a folyamatot, ami rend szerint tortenik a mai kapcsolatok nagy reszeben. Nagyon jo meglatasaid vannak. Ertekelem.

KK írta...

hehe, nekem az 1024-rol a nagy egyhazszakadas jutott eszembe, pedig semmi kozom hozza. de a datum megmaradt. (bocs, nem vag ide)

P.Sz. írta...

javítsd ki az emlékezetedben
az 1024-et 1054-re...
ha már a nagy egyházszakadásról van szó :)

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása