2010. április 15., csütörtök

tétel, axióma vagy hülyeség?

gondolom, említettem már, hogy
azok a kapcsolatok, amik dugással kezdődnek, nem életképesek.
ha még nem, akkor említem:
azok a kapcsolatok, amik dugással kezdődnek,
halálra vannak ítélve.
csak ennyit akartam...

21 megjegyzés:

Névtelen írta...

Axióma.Fogadjuk el,h ez így van.Nekem legalábbis ez jött le a tapasztalataim alapján.Bár ez a legutóbbi 3 éve tart,de éppen haldoklik.

P.Sz. írta...

ismerős.

szerintem nem hülyeség, hogy a legjobban az a kapcsolat működik, aminek barátság az alapja.

Névtelen írta...

szia, sztem igen hamar kezdtek az öregség jelei látszani rajtatok. hát mivel kezdődjön egy jó kapcsolat ha nem egy jó dugással...
mert igazán megismerni a másikat úgyis csak a halála előtti napon fogod, mondjuk 87 éves korában...
na ez axióma sztem.

P.Sz. írta...

névtelennek (2.): hány éves vagy? 17? (jobbik esetben) ha ennél idősebb vagy, az annál is nagyobb szégyen. nem megismerésről van szó, hanem egy párkapcsolat produktív, konstruktív jellegéről. tényleg nem vicceltem, hogy ide ne nézzen be 18 év alatti. nem (csak?) azért, mert a kicsi koszos lelkedet féltem, hanem, mert semmi keresnivalód itt. majd ha lesz min. 2 év tapasztalatod "párkapcsolat" terén, vagy nyitott, racionális gondolkodásod ahhoz, hogy felfogd, köszönj be.

többieknek (homo sapiens sapiens): látjátok feleim szümtükkel, mire értettem anno, hogy a mostani tini generációnak tökmindegy ki, mikor, hogy és miért dugja beléjük (vagy fordítva)...
nem hinném, hogy túl konzervatív lennék (s ha igen, mi van?!), de azért nem bánom, ha van egy hajszálvékony határ az ember s állat között.

gordius írta...

Mekkora igaz. My 0,02 dollar.

Névtelen írta...

Névtelen egy vagyok:)
Aki azt mondja,h egy alapos dugással lehet valakit megismerni,akkor az nagyon,kis taknyos orrú lehet.Mert,ha az n 3 éves haldoklásomat nézem,akkor az első alkalmakkor iszonyatosan jó döngetések voltak,aztán most már rózsaszín hormonfelhő nélkül látom,h egy félkész alkesz,aki többet foglalkozik a sz.géppel egy nap alatt,mint a családjával egy héten.
Bezzeg,ha nem dugunk azonnal.Egyből észrevettem volna,h nem illünk össze,és nem kell ehhez 2,5 évnek eltelni.

Szóval kedveskéim,ahelyett,h egy-két orgazmussal felkavarnátok a hormonjaitokat,inkább beszélgessetek vele sokat.Többet ér.

P.Sz. írta...

(P.Sz. felszisszen)igen...de ismerős a pc-zombi állatfaj. az a sanda gyanúm, hogy ezekből túl sok van.

óóó hol vannak a huncut cserkészfiúk, akik biciklivel járnak, és kirándulni viszik a lányt?!

hol vannak a szövetkabátos fiatalemberek, akik bókolnak, hangversenyre hívnak, meg parkba sétálni?!

hol vannak a sikeres, talpraesett, öltönyös férfiak, akik diszkrét virágcsokorral és egy üveg burgundival csengetnek fel hozzánk?!

s hova lettek a jóképű, vakmerő, de illemtudó nőcsábászok, akik elegénsan bújnak a lány bugyijába, s ugyanolyan elegánsan el is illannak utána?!

jelentkezzetek! legalább tudjuk, hogy még léteztek... nyitunk nektek rezervátumot!

Névtelen írta...

Én ismerek egyet.(Több száz férfi ismerősömből,csak egy.) Csak már 3 éve lelépett a térképemről.Azóta sem találtam többet.Azt hiszem kihalófélben lévő emberfajról beszélünk.

P.Sz. írta...

mondom... védett fajjá kell nyílvánítani ezeket, rezervátumot nyitni nekik. és ha valami gyanús alak be akarna menni egy laptoppal s egy láda sörrel, leütjük és fenégyeljük. :P
na de komolyra fordítva a szót, én is nagyon meg kell erőltessem magam, hogy beugorjon pár olyan ismerős, aki valamelyik fent említett csoportba tartozna, de azoknak is nagyrésze foglalt, homoszexuális, vagy szerzetes (esküszöm! az egyik legigazibb Férfi, akit ismertem, elment szerzetesnek. azt hittem, kitérek a hitemből. ki is tértem. talán akkortájt volt.)

E.R. írta...

Oh, van még szabad munkahely a rezervátumban? Tarts fenn egy helyet nekem is, légyszi.

P.Sz. írta...

egyelőre több a jelentkező a gondozói állás betöltésére, mint a védett példány. :)))
ennek az lesz a vége, hogy igazi férfiakra kiéhezett nőknek nyitunk rezervátumot. több a jelentkező :P s akkor ide jöhetnének a nem igazi férfiak szájtátni. csak akkor ez ilyen kergetőzős szafari lenne (és semmiben sem különbözne az egész egy szombat esti bulitól valamelyik nagy klubban, hisz ott is a lányok csalogatnak, a fiúk hajkurásznak - mostanában fordítva is műkszik)

na jó... ömlik a marhaság. még nem ittam meg a reggeli kakaómat, az a baj.

LG írta...

Bár nagyon átment itt a targyálas erre a rezervátumra, ami nyilván inkább külön posztot érdemelne (noha részben más neve és álcák alatt már kapott párat eddig is), még hozzáfűznék pár szót az eredeti poszthoz is if I may ...

Szvsz az ötlet kiterjeszthető, ill. színesíthető kicsit. Első kérdés, mi a kezdés? ad literam dugással kezdeni egy kapcsolatot kb. akkor lehetne, ha kapcsolatot kezd a nemi erőszakoló áldozatával, kurva kliensével, vagy valami vicces blind-fuck-date esetben. I might be wrong és/vagy szegényes a fantáziám, de ugye valami minimális kommunikáció csak szokott lenni előtte, vagy mégsem? Ha meg van, mikortól "kezdődik" dugással egy kapcsolat és mikortól nem? Ha egy órán belül test a testben? Ha az első randin? Ha az első héten? Ha mielőtt megkérné valaki a másik kezét?

Amúgy alapvetően egyetértek, bár inkább úgy nevezném, "dugásra épülő kapcsolatok". Lehet csak velem van baj, de a saját ilyen jellegű tapasztalataim (nem, nem dugással "kezdtük") inkább egy könnyű és könnyelmű kapcsolatot eredményeztek. Amit igazán nem esett nehezen abbahagyni (majd újrakezdeni, újra abbahagyni, megszakítani stb) de nem is tudott különösebben kitölteni, "ágyon kívűl". Még akkor sem, ha egyáltalán nem holmi proverbiális szőke libákról volt szó. Egyszerűen sekély volt a kapcsolat. Jó fej lányok, (nagyon)jó szex s ... ennyi.

Mint ahogy (sajnos? :P ) életünket sem nagyrészt az ágyban töltjük, a boldogságot nem lehet az orgazmussal helyettesíteni. Sőt. Nem is ugyanaz a kategória. Csak erre még nem jött rá mindenki.

P.Sz. írta...

azért nem elég pontos a "dugása épülő kapcsolat" megfogalmazás, mert van olyan kapcsolat, mint pl. az "erótikus barátság" ( :) ), ami lehet, hogy ártatlan barátkozással kezdődött, évekig tartó igaz barátság követte, majd valahol pár óra/perc erejéig beletorkollott egy aktusba -aztán talán mégtöbb aktusba. az ilyen kapcsolat pl. szexre (és barátságra) épül.

ellenben ott van az olyan szerelmi kapcsolat, ami egy nagy részeg kúrással kezdődik és valamiért pár éves párkapcsolattá növi ki magát egyetlen meggondolatlan dugás. s holott már nem a szexre épül, azzal kezdődött. ha az a két ember nem dugja össze a pisilőjét, lehet, hogy most nem lennének együtt.

szerintem ez a különbség a "dugásra épülő" és "dugással kezdődő" kapcsolat között. én pedig az utóbbiról beszéltem.

Névtelen írta...

És mi volt dugás előtt? (Lelki szemeim előtt látom: könyvcím: élet dugás előtt és után. LOL)

Én kellemesen csalódtam, mert ugyanazt vallottam, mint te. Dugással kapcsolatot nem kezdünk.

Aztán találkoztam valakivel és "Pest megér egy estet" alapon belevágtam. Sosem gondoltam volna, hogy lesz még több is...
Egyáltalán nem terveztünk,de az első dugás után időt szántunk arra, hogy egymást valamennyire is megismerhessük, így az első és a második dugás között eltelt 1-2 hónap: együtt.
Talán azért, mert nem volt kockafejű szőrös sörnyaló laptop kukac? Hm...Vagy csak szerencse kérdése?

Nem tudom, ha léteznek ilyen "ever green" szabályok :)
Két hosszú kapcsolat után (3 év és 5 év) még mindig úgy látom, hogy akivel eleinte nem megy, később sem fog...

Sok sikert a továbbiakban, kedves P.Sz. :)

P.Sz. írta...

persze, hogy nincsenek olyan szabályok, amik mindenkire érvényesek. tiszta szerencse, hogy nem vagyunk mind egyformák. nekem is van összesen kilenc évnyi tapasztalatom stabil kapcsolatokban, s ha valamit nagyon megtanutam ezalatt az idő alatt, az talán az, hogy kivétel mindig van, meglepetések mindig érnek, s legtöbbször olyankor, amikor a legkevésbé számít rá az ember.

na de azt is megtanultam, hogy igenis vannak dolgok, amik érvényesek a nagy többségre. nem a kivétel a referenciapont. aki annak veszi, elveszíti a realitás fonalát.

mindig nagyon örvendek annak, ha valaki arról számol be, hogy vele olyan történt, ami kivételszámba megy
(amikor meg szkeptikusabb vagyok, arra gondolok, hogy "vaaagy. ezek nem a szerencsések, hanem azok, akik csak most tanulják meg saját kárukon, hogy többen tartoznak a Nagy Többségbe, mint gondolnák"), de csak akkor bólintok igazán elismerően, amikor valaki azt mondja, hogy "mi a férjemmel 25 évvel ezelőtt úgy jöttünk össze, hogy ... és azóta is boldogok vagyunk."
őszintén remélem, hogy mindenki, aki erősíti a pozitív kivételek táborát, évtízedek múlva ezt elmondhatja a kapcsolatáról.

úgyhogy a sikert inkább én kívánom Neked, kedves Névtelen. :)

Névtelen írta...

Ne már. Azt hittem egy korábbi posztban ezt már letárgyaltuk. Tényleg folyik a hülyeség belőletek már bocs. Rengetek olyan pasi van akik után itt sírtok, a "gond" velük az, hogy számotokra nem elég feltünőek és nem elég khm... izgalmasak. Már egyszer leírtam: azért nem bánnak veletek szépen a pasik mert nem igénylitek. Olcsón és könnyen adjátok magatokat MINDÍG a legrámenősebbnek. Az uriemberrel épp az a baj hogy tudja hol a határ. Egyik előző posztban írtad, hogy rengeteg istennő rohangál még, ugyanez igaz a lovagias pasikra is. Ha nem uriember a párod az azért van mert nem vagy elég érett hozzá és kampó. Szóval cut the crap és tessék kinyitni a szemeteket, ne mindíg csak azt vegyétek észre aki kitakarja a többit.

L.

P.Sz. írta...

erre írtam első nekifutásból egy kétezer leütésnyi választ, aztán rájöttem, hogy felháborodásomban én sem tudnék kevésbé tapintatlan, személyeskedő, neveletlen és paraszt lenni, úgyhogy inkább kitörültem.
általában nem engedem ki az ilyen bunkó kommenteket, mint a tiéd, de ez most azért került ide, mert tökéletesen jó példa arra, hogy mit NEM szabad megengedni egy pasinak.
a baráti tanácsom talán csak annyi lenne, hogy ha nem akarsz suttyónak hatni, inkább kerüld az általánosítást meg többesszámot amikor hülyeségeket beszélsz -főleg, ha nem a saját blogodon nyilatkozol.
a kérésem pedig az lenne, hogy amennyiben nem vagy képes értelmes, konstruktív hozzászólások megfogalmazására, inkább ne is próbálkozz (itt végképp ne).
a okoskodó, észosztó, igazségértéket nem hordozó kommentek addig viccesek, amíg nem csapnak át suttyóba.

énvagyok írta...

"(P.Sz. felszisszen)

óóó hol vannak a huncut cserkészfiúk...

hol vannak a szövetkabátos fiatalemberek...

hol vannak a sikeres, talpraesett, öltönyös férfiak...

s hova lettek a jóképű, vakmerő, de illemtudó nőcsábászok...

jelentkezzetek! legalább tudjuk, hogy még léteztek... nyitunk nektek rezervátumot!"


Gondoltam, szólok Neki, jelentkezzen már, de aztán ha rezervátumba zárják Őkelmét, akkor sivár lesz az életem utolsó 74 éve (mert 100-ig akarok, úgy ám) és ezen okból kifolyólag jelentem, hogy vannak, vannak, az összeset itt tartom a karomban, s egyszemélyben az összest, de biztos vannak még néhányan, hasonképpen női karokban, tehát szabadon nincs, vagy lehet, van, de most tanul járni, bilire ülni meg büfizni.

P.Sz. írta...

:)
szerintem jó kezekben van.
vigyázzatok egymásra.

Névtelen írta...

Már egy jó ideje olvasom a blogot, de csak megfigyelőként inkább, de ehhez most úgy érzem hozzá kell tegyek én is valamit...épp a napokban olvastam újra ezt a bejegyzést, amikor megszólalt a telefonom: tulajdonképpen egy idegen volt, akivel hónapokkal ezelött telefonszámot csereltünk.
A lényeg az, hogy én meg a bejegyzéssel a fejemben, arra gondoltam, hogy felhívom hozzám egy kávéra...gondolkodás nélkül ott termett és gondolkodás nélkül dugtunk egy hatalmasat...azután meg még közös témánk sem volt és azóta sincs és valoszinűleg soha nem is lesz

bacsa írta...

a 12.30-as reakciodra reagalva... Ha kombinalok a ' hol vannak' fohaszkodasod soraibol - minden kategoriabol kikerul egy-ketto -, jelentkeznek a biz. rezervatumba.
Persze, rezervatumbol rezervatumba - annak sincs sok ertelme. :D

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása