2009. május 5., kedd

Interjú: "egy dobos"

ő János.
Murányi János.
a dj.
a ... 
na? megvan? na az! pont az!

meg kell hagyni, nem volt túl nehéz meggyőzni, 
hogy válaszoljon pár szemérmetlen kérdésre.

ez volt egyetlen megjegyzése a felkérés kapcsán:

figyelmeztetlek. én egy báránybőrbe bújt perverz állat vagyok. 

aztán rájöttem, miről beszélt. na de nem kell megijedni, 
lehet vele beszélgetni fűszernövényektől kezdve 
érzelmeken keresztül kismacskákig mindenről 
(de nem kizárt, hogy a végén mégis visszakanyarodik a téma az erotikához).

na és akkor vágjunk bele.

te mikor kezdted?
túl korán. korán magamra maradtam. 7.-8.-os voltam, amikor éreztem, hogy amikor meglátok egy női mellet, nem csak a mellkasomban mozdul meg valami, hanem a nadrágomban is.
16 éves voltam, amikor véletlenül megtörtént. nem számítottam rá. ott voltam; részt kellett vegyek benne. nem bántam meg, de nem kellett volna. nagyban befolyásolta a jövőmet.

s azóta számon tartottad, hány nővel volt viszonyod?
nem. soha nem számoltam és nem is fogom. pofátlanság lenne a részemről. én szándékosan nem tartom számon. egyrészt tárgyasítanám az embereket, másrészt mindegyik más miatt volt különleges; és az a minimális tisztelet (amit korábban említett egy beszélgetésben. szerk.) nem engedi meg bennem hogy letrófeazzam azokat a nőket akikkel lefeküdtem.

sok olyan eset van még, amit úgy érzed, nem ártott volna kihagyni?
erre nehéz válaszolni, mert idő elteltével az ember másképp gondolja, mint amikor ott és akkor benne van a helyzetben. én szerintem mindegyik kellett, mindegyik valahol egyengette a lelki fejlődésem. pozitívan vagy negatívan, de hatással volt rám.

milyennek képzelsz el egy igazán jóra sikeredett, kellemes együttlétet?  a nőstények nagy többsége a gyertyafényes, habos fürdőre voksol.  te mire?
én a változatosságra. néha a romantikusra, néha a vadra, néha a gyorsra, néha az egész éjszakásra, néha az estire, néha a reggelire, néha az ágyban, néha a vonatfülkében...
én az a típus vagyok, aki szereti a körítést: kicsi játék, kicsi szenvedély. ez a "gyere és rakd be egyből" nálam nem müxik.

van valamilyen fétised?
mell fétisem van. szeretem a női melleket. és nem olyan értelemben, hogy jó nagy duda legyen, hanem pl úgy tudok elaludni a legnyugodtabban, ha átölelem a kedvesem  és a tenyeremet a mellén tartom - mindenféle szexuális indíttatás nélkül.

milyen fehérnemükre gerjedsz?
francia! kecses. íves. pikáns. szemtelen.

és te mit hordasz? hordasz-e egyáltalán? :D
szűk boxert. utálom, ha gyalogláskor jobbra-balra leng a csomag.
persze, mindig hordok. télen-nyáron. ha szükség van rá, amúgyis gyorsan meg tudok szabadulni tőle. 

(kérdeztem a méretéről is, de arra azt mondta, hogy "állítólag pont jó". nem leszek gonosz és nem fűzök hozzá kommentárt s úgy pont jó lesz ;) , de ha a lányok közül akad valaki, aki kipróbálta, nyugodtan írja be kommentbe -akár névtelenül- hogy milyen is. ilyen témában a nők szava többet ér ;) )

adsz ki hangokat szex közben?
igen. szimpla mezei nyőgéseket. nem vagyok hangos, de ha valami k..vajól esik, megkoronázom egy sóhajos nyőgéssel. (és akkor most csukd be a szemed és kééépzeld eeeeel. szerk. :P  ja... a fiúk ne.)

orális...?
soha nem kértem senkit, hogy orálisan kielégítsen; ha magától megtette, akkor az jól esett, de nem tudnék pl egy nő arcára ejakulálni. még akkor sem, ha kéri. nem esne jól, holott ugye ez a pornóban normális és természetes. [...] de ha a hajnali merevedésem megkoronázzák egy orállal, és úgy ébredek, akkor tuti, hogy egész nap kezesbárány vagyok. :D

szoktál önkielégíteni, amikor van barátnőd?
nem. és ha nincs is, nagyon ritkán. megalázó saját magammal szemben. néha szükséges, és a hülyeség, hogy jól is esik, de utána szarabbul érzem magam, mintha "kalandorkodtam" volna egyet.

számodra mit jelent a "kurva"?
a kurvaság nem viselkedésben, hanem szellemben nyílvánul meg. a "kurva", mint kifejezés ma már pejoratív értelmet kapott [...]; a kurva az a nő, aki ért a testiséghez, aki megjátssza az érzelmeket és úgy okoz neked szerelmet. ma viszont ez elkorocsosult olyan módon, hogy kurva az, aki egyszerüen: szeret szexelni, szeretkezni és annak ellenére, hogy nem képes lelki kapcsolatot fenntartani, ezt az örörmöt nem tudja megvonni magától és ezért változtatja partnereit. ezeket mi lekurvázzuk. ha ezt kivetítenénk a férfiakra, akkor én is egy kurva vagyok (?!)

és akkor te kurva vagy? :)
nem dugok meg mindent és mindenkit, akin vagina van. csak a puszta "hús a húsban" nekem már nem élmény. több kell. ez már azt jelenti, hogy ha a testét akarom, akkor vele együtt a lelke egy darabját is. volt olyan, amikor a neve sem érdekelt, csak hogy alattam lihegjen. utána úgy éreztem magam, hogy mindenki, aki szembejön az utcán, azt látja rajtam, hogy mekkora köcsög lator vagyok. nem kérek belőle többet. kicsit ez is a bajom (vagy hogy baj-e, azt nem tudom): szentimentális vagyok. inkább a biztonságra vágyom. amikor az ember elér egy bizonyos fokú érettséget, akkor már a kalandok degradálóan hatnak. soha nem leszel nyugodt... semmiben. 
ha a lelked nincs rendben, semmid sincs rendben...

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mivel az olvasoid nagy resze him, szerintem inkabb nokkel kellene interjut keszits...:)

Nem igazan erdekel, hogy mas pasik hogyan elvezik.

I.S.

ü. írta...

Vajon miért nem kommentál senki? :o

Zsigi írta...

:D hát erre mit lehet írni? Ott a kérdés, ott a válasz, és punktum :) Csak következtetéseket lehet levonni, gondolom azt mindenki magába.;)

P.Sz. írta...

mmmmhm. :) viszont bizonyára van olyan lááány, aki tudna érdekes dolgokat kommentelni. :P

Zsigi írta...

Lehet, ha nem mernek :) "Oh c'mon" ladys ;))

Névtelen írta...

Vannak olyan lányok...de ez egy rendes pasi... :) B.

nem1asokkozulannaltobb írta...

Kissé erőltetettnek és kiforgatottnak érzem ezt az interjút, ismerve talán túl jól is Murányi Jánost. Különleges, és ezt meg nem értettség övezi, provokálás és a kényszer, hogy valahogy mégis dobozolni kell, akinek ez örömet okoz...hát az dobozoljon. De sunnyogva(nem magam miatt nem vállalom a nevem) megjegyzem, nagyon érzékeny és szeretnivaló, tiszteli a nőket. néha azért nem bedőlni neki, nem szent és nem angyal:P

P.Sz. írta...

kedves "nem magam miatt nem vállalom a nevem", de ha nem gond, én adnék neked egyet.. legyen mondjuk G.

ez egy nagyon hosszú, alapos mélyinterjú volt, ami eltartott kb. egy hónapig és magában foglalt több órás beszélgetéseket, sörözéseket stb. Ezek csak részletek az egészből, amit János "láttamozott", az ő beleegyezésével került ki az anyag. Mivel ez a blog nem szeretetreméltóságról, kedvességről és szerelemről szól, hanem szexualitásról, ebből a témából szemelgettem, ha nem gond :) De a kedvedért indíthatnék egy másik blogot, amin azokat a részeket teszem közzé, amik arra világítanak rá, hogy János milyen fantasztikusan érzékeny, jóindulatú, gyermetegen aranyos és mindezek mellett bölcs, értelmes és férfias. Mit szólsz? :)

Bacsa írta...

Ehe. Hat ez azert messze all a "perverz allat"-tol:) Nem tudom ez jo-e, vagy rossz. Nem is fontos.
En csak a gyermek MJ-t ismer(t)em. Jopofa igy latni, olvasni. Hajra Janos!

Bocs kesoi reagalasert. Most talaltam rad es haladok a gyermek PSz fele egy oldal per oras sebesseggel. Olvashato vagy!

P.Sz. írta...

János kedves srác. de azért lássuk be, a kisugárzása sem semmi ;)

"olvasható" vagyok? :)) köszi. :)
akkor hát jó böngészést.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása