2008. október 22., szerda

"csipp"

kell legyen a pasasokban valahol egy beépített chip,
ami forgatja a köpönyeget.
(állítólag valahol a gerincben van eldugva)
a hím egyedek legnagyobb részének
a szervezete tartalmaz ilyen "csippet".
ezeket nevezzük köpönyegforgatóchipelrendelkezőhímegyedeknek,
röviden: gecik.
ezek a bizonyos példányok úgy műkődnek,
hogy ha orális szexről van szó,
két változat van ugyanarra a forgatókönyvre
annak függvényében, hogy barátokkal vagy a csajjal beszél.
(holott a huszonegyedik században élünk,
ezek a "csippek" még elég kezdetlegesek s csak 2 beállításuk van)
ha a lánnyal beszél:
"úgy szeretem, amikor a szádba veszed. [...]
dehogy vagy attól ribanc! ne beszélj csacskaságokat!
tudom, hogy szeretsz s azért csinálod.
ha szajha lennél, szóba se állnék veled!"
s hasonlók...
ha barátokkal osztja a témát sörözés közben:
"s a hülye ribanc nem leszopott?! :))))
s azt hittem, az ilyen húgyagyú libákat szatelittel kell keresni..."


ja s még egy dolog...
lányok... hány olyan pasival volt dolgotok, aki önzetlenül azt állította,
hogy "most csak ki szeretnélek nyalni. nem kérek semmit cserébe,
pusztán annyit szeretnék, hogy neked nagyon jó legyen"
és ezzel istenien kinyalt s punktum?!

s fiúk...
ti hányszor várjátok el, hogy csak simán leszopjanak s annyi?
ne kelljen semmit csinálni cserébe?

jut eszembe. van az a kis vicc, hogy
milyen a 68-as póz?
"hát az olyan, hogy te leszopsz én meg eggyel adósod maradok"

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

:)) Na én akkor milyen kategóriába tartozok, ha adni (nyalni) imádok, de egyáltalán nem élvezem a szopást? (vagy lehet csak nem találtam olyant, aki jól csinálná).

Mielőtt megkérdeznéd, jó az íze és szeretem ahogy a nyelvemtől vonaglik.

Névtelen írta...

gordius

nem akartam én kérdezni semmit.
bár most, hogy mondod... de, akarok:
megfordult már a fejedben, hogy megjátssza azt, hogy tetszik neki? el nem képzelnéd, milyen sokan megjátsszuk néha... :)))
ja s ami a szopást illeti, meg vagyok győződve arról, hogy még nem szoptak le, ahogy kell. nincs férfi, aki ne szeretné, csak sok nő, aki nem ért hozzá.

Névtelen írta...

Nem fordult meg, mert ő szokta sűrűn kérni.

A szopással kapcsolatban valószínűleg igazad van, de remélem egyszer megtanulja :))

Névtelen írta...

Érdekes téma :D
Én úgy vagyok az egésszel, hogy a szopasból művészetet csinálok, imádom fejleszteni a technikáimat. Ha kinyalnak az meg irritál, mert nem nagyon értenek hozzá a srácok és igen, baszottul unom szinlelni, hogy milyen jó, amikor a másik 10 centivel a csiklóm mellett nyal. Pfffff.

*_*

Névtelen írta...

hat az szazas, hogy 90%-a a csajoknak nem tudja hogy kell, mert otthonrol mar eleve igy tanitjak be, hogy minden ami a nemi szervel kapcsolatos az pfujjj... es volt mar olyan, hogy nem akartam kinyalni egy csajt, mert undorito volt a szorzete (pedig egyetemi vegzettsegu, s 30 alatti)... hat igen, az oralist is meg kell tanulni, ugyanugy mint mas dolgot, a kerdes csak az, kit mennyire erdekel...

Névtelen írta...

névtelen 15:13

na igen... eszméletlen mennyi balfasz van. a poén sztem az, amikor rájönnek esetleg, h nem tudnak nyalni, lefrusztrálódnak s mindenféle kifogást kitalálnak, hogy ne kelljen csinálják. inkább "nem szeretem", mint "nem tudom". rakom bele a büszkeségükbe! ezé kell nekünk vibrátor. csak legalább ne duzzognának miatta. :P

névtelen 17:59

mhm. szóval te harmincas vagy. negyvenes már nem valószínű, hisz azok még nem az a generáció, aki elvárja, hogy a nő szőrtelenítse magát. huszas meg nehezen lehetnél, mert akkor tudnád, hogy manapság már nem "tanítják" otthon azt, hogy fujj. a gyerek előbb válik pornófilmfüggővé, mint hogy valamelyik szülőnek is eszébe jutna, hogy ideje lenne felvilágosítani a porontyot, hogy a gólya így meg úgy...

s mondd, hol függ a nemi szőrzet a végzettségtől? tudomásom szerint nem egyetemen tanítják a szőrtelenítés művészetét. ;)

s akkor hallod-e... az utóbbi évtizedekben szerinted nem volt orális szex? mééég a nyolcvanas években ssshiiiimmmán "divat" volt a nagy muff. huszonegyedik századi nagy divat a csupasz cuna. mellesleg a nagyanyám (1925-ös születésü) elvörösödött, amikor rákérdeztem, hogy ő szopta-e le nagyapámat, de egy kis faggatás után még az is kiderült, hogy azé nagyapám elég becsületesen nyalt. pedig le merem fogadni, hogy a tsaj nem borotválta ;)

Névtelen írta...

mondjuk igazad van, de azert ha valaki a lathato reszeit karbantartja, jo lenne intim reszeit is picit figyelebe vegye... nem azt mondtam, hogy csupaszra, de azert mar megis... igen, 30+ vagyok, s nem is az lett volna a lenyeg, hogy most arrol beszeljunk, hogy ki s mint frizurozza magat, hanem arrol van szo, ha valakit zavar egy dolog, akkor biztosan nem veti bele hozzaerteset... foleg ha csak egyszeri fizikai dologrol van szo...

Névtelen írta...

névtelen 18:31

való igaz: legyen az alsónemüben is az a mérce, ami a felszínen. végülis én ammondója vagyok, hogy a teljes csupaszítás túlzás (egy bejegyzésben ezt már kifejtettem: nem kell az legyen az érzése az embernek, hogy tizéves kislány van alatta), de azért kicsit rövidíteni, formázni nem árt) viszont mindenek előtt a higénia a legfontosabb. lehet akármilyen szépen borotvált, ha ...(most nem ecsetelem a negatív aspektusait a dolognak)
elnézésedet kérem, ha kissé vehemensen vagy cinikusan reagáltam előbb, de nagyon bosszantanak azok az emberek, akik a másikkal szemben rém igényesek, de az nem jut eszükbe, hogy esetleg a másik félnek is lehet pont ellene kifogása. azon gondolkodtál, hogy bármelyik egyszeri affér mit kifogásolhatott pl. rajtad?

Névtelen írta...

S mikor a lányok "megjáttszák, hogy tetszik nekik" ... tán nem ugyanez a csipp lép működésbe? (azaz, ha nem tetszik, miért nem szólsz? / vezesd rá, hogy jobb neked, stb ... )

(nem mintha megérteném azon hímegyedeket, akik így viselkednek, még kevésbbé, hogy támogatnám nézetüket, csak ez így egyoldalú)

mellesleg a körkérdésre a válaszom nulla. Mert sokkal jobban szeretem, ha "csinálhatok is valamit". Meg a szex nem működik (jól) "elvárásokkal". Meg igazából nem egy csere-berélős játék, hanem egy közös játék (ettől még belefér, hogy néha csak neki jó, néha csak nekem, de azt hittem ezt nem számoljuk, mint a meccs eredményét.-- és nem azért mert többszőr csak nekem lenne jó). stb., stb ...

Thomas Bertok írta...

Tisztában vagyok azzal, hogy elsőre nem garantált, hogy a kicsi pöcköt pont jól pöckölöm. Szal, kedvesen megmondjuk a kedvesnek, hogy kedvesen reagáljon hajó ha nem, s megfogom a kicsi kezét, és figyelek. Csodálatos dolog mikor egy nő a nyelved alatt megy el...

Névtelen írta...

Én nem tudom ki hogy van vele de én az első pillanattól kezdve sem vártam el, hogy csak úgy "leszopjanak és annyi". A kapcsolatunktól kezdve az orális szex természetes része volt a nemi életünknek a barátnőmmel és sosem merült fel, hogy most "csak úgy", és szóviccet csináljunk belőle. Sosem kértem, és sosem utaltam arra, hogy meglegyen. Úgy gondolom, hogy a fiúk csak azokkal a lányokkal csinálják meg, akiknek nincs önbecsülésük és seggperc alatt odaadják magukat akárkinek akárhol. És akkor kap hülye ribanc jelzőt a társaságba, ha olyan a lány. :) És az sem kell természetes legyen, hogy adok-kapok. Az helyzet hozza. Ma nekem jó, holnap neked jó, holnapután mindkettőnknek. Ezt mind a helyzet hozza :) És az olyan lány, aki az első mozi alkalmával a hátsó ülésen leszop, az ribanc is :):P Naná, hogy holnap sörözéskor az lesz az első, hogy "s a hülye ribanc nem leszopott" Ha a fiú egy kicsit is gondolkodik, akkor azt mondhatja, hogy: "ha nekem ilyen hamar megcsinálta, mással sem váratott" :)

Névtelen írta...

Figyel. Ha kicsit odebb van a nyelve, helyezkedem. Eszreveszi, s ott folytatja, ahol inditvanyozom. Ez jo. Neha nem hajlando tovabb csinalni, mert latni akarja az arcom, ilyenkor jon a "hagyomanyos" resz. Ez is jo. Neha kernie kell, hogy most en csinaljam neki. Jo figyelni kozben a reakcioit. Ot altalaban nem kell kerni kulon az oralisra, ez nala benne van a csomagban :) Jo nekunk :D

Névtelen írta...

lg

nem ugyanaz a chip. a nőknek "na örüjj bazzeg" chipje van. azért csinálják, hogy a pasi ne frusztrálódjon le s legyen impotens. tetetni kell tizszer, hogy tizenegyedszerre véletlenül jó legyen. ha nem azt látják, hogy "attttyaaaúúúristen de jóóó", akkor többet meg se próbálják.

nem fogod elhinni, de van olyan, aki igenis számolja. a lakótársam csaja néha úgy jön ki a szobából, hogy mondja a "meccs" eredményét. többnyire a hím "győz". s nem ő az első, akitől ilyet hallottam. sztem is elég suta ez a felfogás...

Névtelen írta...

főfelügyelő

igen-igen. persze, vannak kivételek. tudjuk. ennek a blognak lehetne szlogenje, hogy "kinek nem inge (bugyija), ne vegye magára". értékelem, hogy sokan tájékoztatnak affelöl, hogy szokott ez vagy az másképp is lenni, de hidd el, ezt én is tudom. nem kell olyan halálkomolyan venni az általánosításokat. egyébként meg az a sanda gyanúm, hogy nem szopott le téged "csak úgy" olyan személy, aki igazán szeretett (s te ezt viszonoztad is). nem igaz, hogy a spontán orális szex csak a prostituáltak reszortja. olvasd újra figyelmesen a bejegyzést. a felhozott példában a lány cselekedetének a feltétele "ha szeretsz" alapú volt. a naívitás még nem tesz senkit ribanccá. csak a bunkók szerint.

Névtelen írta...

névtelen 11:51

na igen kérem... ez nagyjából ideális eset.

tényleg jó nektek. :)

Névtelen írta...

főfelügyelő: de hát a téma pont ez, hogy a fiúk ezt egyáltalán megcsinálják. Ez az a rész, amit (fiúként) egyáltalán nem értek ... miért csinálod olyannal, akit lehülyézel utána? Akkor hol marad a te önbecsülésed?

Miért ribanc azért, mert az első alkalommal leszop? Ha te az első alkalommal lefekszel vele, akkor te férfikurva vagy? (vagy mi erre a szakkifejezés?)

Na ÉS ha kurva? Prostiutuált. Olyan, akinek fizetsz érte. Azt talán "menő" lehülyézni utána? vagy egyáltalán vicces?

Vagy ha nem fizetsz. Csak "könnyű vérű" ... baj az, ha egy lány is annyira szereti a szexet, mint a fiúk? (azt ne mondd, hogy akár azt a szóbanforgó első mozis leszopást úgy kellett kierőszakolni az alanyból ... akkor ez nem kettős mérce?)

Tényleg, tényelg, tényleg nem értem ezt a hozzáállást ... (sóhaj ... könnyűvérű lányok, hol vagytok? :D )

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása