2008. október 5., vasárnap

fiú-lány barátság? az kérem egy nemi betegség. hormonzavar.

nagy klisé.
nem nagy dobás.
mindenki tudja.
aki nem, az kérem
úgy hülye ahogy van.
nagy közhely:
nem létezik fiú-lány barátság.
ha van is,
ott vagy a fiú nem fiú,
vagy a lány nem lány.
(vagy ritkább esetekben komoly
érdek van a dologban,
ami esetleg nem szexuális jellegű,
de mondom, ez ritka.)
lényeg az, hogy tiszta fiú-lány barátság nincs.
nincs.

nem létezik.


tényleg nincs, na!

nyugodj bele.

úgyis le akar feküdni veled...

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem azért pontosítani kellene:)
Igenis van kapcsolat utáni fiu-lány barátság... miután pár évig vagy valakivel és valamilyen ok miatt vége lesz... eltelik egy kis idő mindenkinek lesz párja... és azután marad a fiu-lány barátság...

Névtelen írta...

:-? Hova sorolod a te baratsagod Ts-gal?
;)
Vagy az mas tal teszta? :D

Névtelen írta...

De van egy halom olyan személy, aki képes ezt állítani, és kiállni mellette akármikor. Én többször rájöttem arra, hogy nincs.
Pl. a barátnőm is hiszi, hogy van. Én vitaelkerülése végett nem mondom, ha még szóba is kerül. Többször is megjártam, hogy azt hittem létezik, és vagy a lány lépett a "barátság" szó alatt tovább a "kapcsolatunkba", vagy én, és akkor trapára, ment az egész "barátság" szó alá burkolt "kapcsolat".

Névtelen írta...

Persze hogy nincs. Csak jobb vagy roszabb kötéltáncosok vannak. És nem mindegy, hogy leesel a kötélről, leszállsz, leugrasz, leráznak vagy egyedül maradsz rajta ... s nem mindegy, hogy meddig feszited, vagy egyáltalán észreveszed-e, hogy egy kötélen táncolsz. (addig megy a legjobban, amég nem. Aztán rájössz, s leszédülsz. valamerre.)

Névtelen írta...

szerintem sincs:) teljesen egyet ertek veled

Névtelen írta...

hát ritkán értek veled így egyet! a pasim ex-nője "csak barátkozni" akar vele, hívogatja, írogat neki, apró kedves szívességekre kéri meg - szegény naiv pasim meg teljesen vak, és meg van róla győződve, hogy a csaj is csak "barát" akar lenni. na persze...

Névtelen írta...

Mindig amikor egy ilyen szituacio kellos kozepen talalom magam, probalom ezt a kijelentest megcafolni. Es...akkor elo szokott bujni a szog a zsakbol. Igenis valamelyik fel tobbet akar...Van egy ilyen "baratom" evek ota, sosem tortent semmi kozottunk, mar kezdtem elhinni, hogy letezik ez a fajta baratsag, amikor kezdett utalasokat tenni, hogy milyen jol neznenk mi ketten egyutt. Tudod mit? Kosz, inkabb nem...:D

Névtelen írta...

mi segitett hozza ahhoz ,hogy ennyire a batarsag ellen legyel?miert nem hiszel benne?

Névtelen írta...

névtelen október hat --->
úgy könnyű, ha már "pár évig" basztad. nem vagy kíváncsi. :))) na meg aztán az határozottan az érdek dobozba esik. úgyanis, ha valaki túl sok titkodat tud, túlzottan is sokat tud rólad, persze, hogy barátkozol vele, így talán a titkaid biztonság(abb:))ban vannak.

erika--->
mindkét helyre. valamilyen színten érdek. amikor nem érti meg az embert csak ezerből egy-kettö, akkor azokba belekapaszkodik, mert kénytelen. ez a nyomorult sorsa minden "freak"-nek. egy pillantásból feismerjük egymást, mint a buzik. másrészt pedig... tudod... tünde-norbert. ;)

főfelügyelő--->
na igen. én is tapasztalatból beszélek. :)

lightningiraffe--->
:) jó hasonlat. mint mindig, jó hasonlataid vannak.

dora--->
köszi.

névtelen október nyóóc--->
sose tudtam eldönteni, ha férfiak ilyen rettenetesen hülyék, vagy ennyire sunyik s csak teszik magukat, h nem tudják miről van szó. vagy hát... melyik milyen. egyik hülye, másik sunyi. mi a jobb? (csak költői kérdés. nehogy valamelyik okos válaszoljon rá me' gutát kapok)

névtelen október kilenc--->
az okos ember tudja, milyen helyzetbe keveredik (akkor is, ha az a "szarban nyakig") s az valószínüleg vállalja is, a hülye meg megérdemli, ha pofára esik, abból tanul a drága. látom te az okos fajta vagy, csak nem eléggé tudatosan, ha a "kell-nem kell" játékot játszod. tudtad már az elején, mi lesz a vége... :)

névtelen október tizenegy--->
te fiam nemtom ki vagy, de nagyon hülye lehetsz, ha neked ez jött le. ha most nem bántottlak meg túlságosan, olvasd újra és újra és újra a bejegyzést, amíg rá nem jösz a lényegére. és az, megjegyzem, nem az, hogy a barátság ellen vagyok :|

Névtelen írta...

de van :P

Névtelen írta...

na hat na hat:) megint eltuntel, hianyzol nekunk:) irjal, mert mar erost levero, h naponta ugyanezt a blogot latom, mar nagyon varok valami jo kis uj bejegyzesre:D

edo írta...

amig jo sokszor megjartam, hogy deigenismegkivant(am) stb, addig en is azt hittem, hogy nincs. es akkor jott valaki, aztan valakik, akikkel lehet, hogy volt valahol megkivanas is, sose kerdeztem, de megis, megismertem valami olyan erzest veluk, ami a baratsagot felviszi, fel a szexus fole, nem pina s faszfuggo, hanem sziv, sot, szellem. de ez talan nem ebbe a blogba tartozik. amit egyebkent nagyon szeretek neha fellapozni :)

Névtelen írta...

edó

hát persze, szerencsére egy idő után az ember kinövi (pláne, ha már többször kipróbálta - magát s a helyzeteket - s már tudja, mikor mi készül és ha kissé szemfülesebb, simán elkerüli)
én is "nagylány" vagyok már s ez a bejegyzésrevaló éppen arról jutott eszembe, hogy ejj, most mennyi bajom lenne, ha tizenéves lennék...

(pedig akár ide is tartozhatna, csakhogy aki ide betéved általában erre (sajnos(?)) nem kiváncsi :)
inkább hardcore-ra van igény)

edo írta...

jo ez a blog, igy ahogy van. gyengeden nem lehet ebreszteni, csak max meg melyebb alomba ringatni.

Névtelen írta...

János, ha te gyengéden nem tudsz (vagy téged nem tudnak) ébreszteni ... háát. pocsék neked. :D de azért csak próbáld ki eccer. Meglepődnél ;)

Ami meg az igényt illeti ... hát az az olvasótáboré, amit meg a tartalom vonz. Szóval mint veted ágyad ... :P

Névtelen írta...

Van.
A fiu lany baratsag nem attol fiu-lany baratsag, hogy nem esne jol osszedugni. Hasonlo beallitottsagu emberek baratkoznak es ez csak a legritkabb esetben nem okoz nemi vonzalmat.
A fiu lany baratsag attol fiulanybaratsag, hogy NEM AKARJATOK megtenni es ha az egyik netalan nem tud uralkodni magan akkor a masik segit neki es a baratsag marad. ilyen kapcsolat pedig letezik, nemegyszer lattam. olyat is hogy sosem probaltak meg egymasra hajtani es olyat is hogy megprobaltak egyiknek sem sikerult a maga idejeben es aztan baratok maradtak.

P.Sz. írta...

kedves névtelen....
te nem értettél meg.
a leírtaknak a lényege PONT az, hogy előbb-utóbb valamelyik úgyis akarja, úgyis eszébejut, úgyis megkívánja stb. és ez már befolyásolja a barátságot.
akkor most a te kedvedért bemásolom ide, amit írtam a bejegyzésben:
"ha van is,
ott vagy a fiú nem fiú,
vagy a lány nem lány." ezt pedig arra az esetre értem, amikor egyik sem kezdeményez vagy nem jut eszébe, hogy megpróbáljon.

Puritán Szemét

Névjegy létrehozása